Vad kan man göra vid missnöje med sina tänder?

Det är många som är missnöjda med sina tänder. En del vill helst inte le eller visa sina tänder på grund av hur de ser ut. Men det går att lösa. Med hjälp av tandreglering kan du få perfekta tänder.

Beroende på vad det är man är missnöjd med när det gäller tänderna, så finns det lite olika saker man kan göra åt det. Har man missfärgade tänder kan en skalfasad vara något att tänka på, medan en tandreglering kan hjälpa till att rätta till sneda tänder om det skulle vara ett problem man lider av. Tandreglering går idag att göra på flera olika sätt med olika typer av metoder. Det finns tandställningar som är praktiskt taget osynliga och det finns den gamla vanliga modellen med “räls” på tandraden. Oavsett vilken metod man väljer så har alla rätt att må bra över sina tänders utseende.

Reglera tänderna till rätt position

Att reglera tändernas position i munnen är inget som gör särskilt ont, även om det kan kännas lite grann under tiden som man har sin tandställning. Men det tar däremot ganska så lång tid. Det är ingen quick fix som är färdig på en vecka. Det tar ganska lång tid att få tänderna på precis den plats man vill ha dem. Om man använder den traditionella typen av tandställning kan man få ha den under flera år, särskilt om det är mycket som behöver åtgärdas i munnen. Kontakta en klinik för tandreglering i Göteborg, så hjälper de dig med dina tänder.

2 Mar 2021