Tandläkare i Karlstad räddar skolavslutning

Utseendet har blivit viktigt och att inte vilja visa sig för andra är sorgligt, då alla är bra som dom är. Ibland är det dock skönt att få hjälp exempelvis av en tandläkare i Karlstad.

Oliver, 7 år, hade ramlat med sin mountainbike och slagit ut en framtand. Han var förkrossad. Nu kunde han inte delta i showen de skulle visa på skolavslutning. Aldrig i livet att han visade sig med glugg. Mamma Karin som jobbar på tandvårdsklinik lovade att det skulle ordna sig. Tanden hade hon satt på sin ursprungliga plats och Oliver har fått en trasa att bita i för att hålla den på plats. Det gjorde ont i mammahjärtat men det fanns goda chanser att deras tandläkare i Karlstad kunde fixa detta.

Tandläkare gör tjej lycklig

Väl inne hos tandläkaren berättar Karin om Olivers oro och undrade om han kunde hjälpa honom. Oliver blev undersökt och efteråt fick Karin ett samtal med tandläkaren. Han informerade henne att han satt tanden på plats och fäst den med tråd och plast. Nu fick tiden visa om den växte tillbaka igen. Men det såg bra ut då de kommit in snabbt, något som var väldigt viktigt.

Några månader senare satt Karin och väntade på att ridån skulle gå upp. När den till slut gjorde det kunde hon direkt se sin son som sjöng för full hals tillsammans med sina klasskamrater. I munnen syntes inte ett spår av den mörka gluggen som funnits där. Nu blänkte den vita tandraden ikapp med hans glada gnistrande ögon.

5 Jan 2022