Tandläkare i Sundbyberg med akutvård

Ibland behöver man uppsöka en tandläkare i Sundbyberg akut vid exempelvis tandskada. Har man akuta problem med tänderna ska man inte vänta utan boka direkt.

Det var så roligt att barnen hade hittat sina sporter som de trivdes med, tänkte Sara när hon svängde in på parkeringen. Idag skulle hennes son Wille ut och träna mountainbike i ett nytt område med klubben. Själv tänkte Sara ta en promenad och njuta av vädret.

De lastade av cykeln och tog ur resten av utrustningen ur bilen. Sara vinkade till sonen och gick i väg på den markerade slinga hon hade hittat. En bra podd i öronen gjorde att det var lätt att gå, plötsligt hade hon gått i nästan en halvtimme när mobilen ringde. Det var Willes tränare, Wille hade gjort en vurpa i skogen och bland annat slagit i tänderna.

Akut tandvård hittar man hos tandläkaren i Sundbyberg

Sara vände direkt och började springa tillbaka. Samtidigt ringde hon Willes pappa och bad honom leta upp ett nummer till akut tandvård i Sundbyberg. När hon kom tillbaka till parkeringen stod en tandlös Wille och väntade på henne med tanden i ett glas mjölk.

Det var tur det fanns så rådiga och bra tränare med. De hade tack och lov lyckats hitta tanden i skogen. Tränarna lovade att ta hem Willes cykel och utrustning så Sara och Wille kunde åka direkt till tandläkaren. Sara andades ut i bilen på väg till tandläkaren, det skulle ordna sig detta. Wille skulle inte få en ful glugg utan tand.

6 May 2023