Tandvård när du behöver den som mest

Helt plötsligt känner du att någonting är fel. Väldigt fel. Det kanske gör ont eller så var det något som lossnade. I munnen. Samtidigt inser du att det är helg och stängt hos tandläkaren.

Akuta problem i munnen är inte roliga att tas med. Och det finns flertalet problem som kan dyka upp helt plötsligt. Lagningar har ibland en ovana att helt plötsligt lossna från sina fästen. I andra fall kanske man råkar tugga på något hårt. Någonting för hårt, som gör att en bit av ens egen tand lossnar. Eller så kanske man ramlar och slår ut en tand. Eller flera, om oturen är riktigt närvarande.

Vid just detta ögonblick skulle paniken börja sippra in hos de flesta. Att behöva gå runt med riktig ordentlig tandvärk en hel helg är inte någonting man vill. Det är knappt något man önskar sin värsta fiende. Då ska du här få ett lugnande besked: det finns tandläkare som har jouröppet. Så kallade akuttandläkare.

Akuttandläkaren till din tjänst

Skulle olyckan vara framme är det bara att snabbt googla fram närmsta akuttandläkare i den stad du befinner dig. Det finns de som har jouröppet, men även vanliga kliniker som alltid har öronmärkta tider till akuta fall. Därmed kan du få snabb hjälp och slippa våndas i smärtor. Det spelar ingen roll vilken typ av olycka som du råkat ut för. Oavsett om du varit med i en boxningsmatch eller bara tuggat snett och tappat en lagning, finns där en akuttandläkare till din tjänst. Läs mer på denna hemsida: akuttandläkareimalmö.se

26 Apr 2021