Tandvård i Malmö när den är som bäst

Det finns många olika behandlingar du kan välja på när det gäller tandvård i Malmö. Förutom alla rent nödvändiga lagningar och putsningar, kan du även få tänderna blekta och justerade.

Du kan få ett expertutlåtande om hur dina tänder ser ut och vad som behöver göras. Kanske har du hål som ska lagas eller någon tand som växer snett. Har du början till inflammation och blödande tandkött får du veta hur du ska göra för att slippa mer problem. Tandsten putsas och du kan känna dig nöjd med ditt tandläkarbesök. Tandläkaren är en serviceperson, och du kan få ut så mycket mer av din tandvård om du vill göra mer estetiska ingrepp som implantat eller skalfasader.

Välj från tandläkarens meny

Förutom att du får hjälp med akut tandvärk, finns det mycket att välja på från tandläkarens meny. Det kommer nya metoder och material hela tiden, och du kan numera rätta till sneda tänder med plastskenor som heter invisalign. Fördelen med dem är att de är skonsamma och nästan osynliga. Tandläkaren kan ge dig nya tänder, sätta skalfasaser utanpå dina egna tänder, och man kan bygga på tänder där bara tandstumpen finns kvar.

Har du några funderingar på om det går att rätta till en sned tand, bleka tänderna eller om du vill ha något annat kollat, så bara boka en tid för tandvård i Malmö direkt. Att fixa till sitt utseende och sina tänder är ingenting man ångrar, för man beklagar bara att man dröjde med det.

4 Jan 2022