Så hittar du en bra tandläkare i Bromma

Som boende i Bromma har du ett stort utbud av tjänster, butiker och annan samhällsservice i din närhet. Bromma är relativt stort med ungefär 70 000 invånare och det finns flera alternativ när det kommer till att välja tandläkare. De flesta är privata, men även tandläkare i offentlig regi kan besökas i stadsdelsområdet.

Kolla bland bekantskapskretsen

Om du bor i Bromma och har många bekanta här är det möjligt att du kan hitta en tandläkare genom att fråga runt i din bekantskapskrets. Ett snabbt tips är att använda dig av sociala medier för att, på ett enkelt sätt, nå flera människor på en gång. Använder du till exempel Facebook kan du göra en uppdatering och helt enkelt fråga om du är bekant med någon tandläkare, eller om du och en tandläkare i Bromma har en gemensam vän som kan föra er samman.

Att gå till en tandläkare kan kännas nervöst. Således kan det vara riktigt skönt att gå till någon man är bekant med. För att det ska kännas bra att gå till tandläkaren måste givetvis ett ömsesidigt förtroende finnas.

Det måste givetvis inte vara att du letar efter en tandläkare heller. Det kan lika gärna finnas vänner, som regelbundet går till en tandläkare i Bromma, som kan säga sin mening om just sin tandläkare. På det sättet får du en personlig rekommendation som ger mer tyngd än ett anonymt omdöme på nätet.

Använd karttjänster på nätet

På de flesta större karttjänster finns mängder av information om butiker och annan samhällsservice i ett område du väljer ut. Söker du på ”Tandläkare Bromma” kommer du att få fram flera alternativ att välja mellan. I hela stadsdelsområdet Bromma finns nästan tio tandläkare, där en är i offentlig regi medan övriga är privata kliniker.

Flera av de större karttjänsterna har dessutom funktionen att recensioner och omdömen kan ges om tandläkarna direkt i tjänsten. Är det väldigt få omdömen som har getts kanske det inte är något att lita på, men om underlaget är stort kan det vara pålitligt nog för att dra en slutsats. Om ett återkommande mönster syns i recensionerna, till exempel att tandläkaren alltid är sen, kan det finnas skäl att tro att det är pålitligt.

Det finns dock historier om hur firmor har köpt falska recensioner för att ge sitt varumärke en skjuts. Det finns även historier om hur någon från en konkurrerande firma har gett dåliga recensioner för att få en större del av de som söker att inte klicka på den konkurrerande firmans länk i sökresultaten. Läs mer på http://www.tandläkarebromma.nu/.

19 Sep 2017