Halleluja! Äntligen invisalign i Malmö

Du har säkert sett det på amerikanska influencers sociala medier. Nu finns det även tillgängligt för dig. Invisalign har kommit till Malmö. Inga mer skeva tänder på Möllevången!

Du som håller koll på beauty influencers har med största sannolikhet redan koll på vad invisalign är och vad det innebär att reglera tänderna med dessa osynliga skenor. YouTube och Instagram har varit fullständigt nedlusat med vittnesmål om hur smidigt och effektivt tandreglering med invisalign är. Men på sociala medier finns mycket som låter för bra för att vara sant och som mycket riktigt visar sig vara bluff. Går det här att lita på? Ja! Invisalign är the real deal, och nu kan även du som är bosatt i Malmö ta del av behandlingen. Invisalign i Malmö är ingen dröm, det är verklighet.

Invisalign förbättrar leendet både IRL och på internet

I och med sociala mediers påverkan på människors självbild är det inte konstigt att många vill fixa till minsta lilla skönhetsfläck. Även om din mamma sagt att dina skeva framtänder ger ditt utseende personlighet är det inte säkert att du håller med i en tid av filter och total perfektion. Även om du inte ska någon annanstans än till Möllan, kan selfien du tar på sunkhakets uteservering färdas världen över på en millisekund. Klart att du vill ha ett bländande, spikrakt leende då. Både du och dina följare förväntar sig det. Med lite tur kanske du till och med kan ragga upp ett samarbete med en lokal tandläkare i Malmö som sponsrar din tandreglering? Läs mer om Invisalign på denna sida: invisalignmalmö.se 

11 Nov 2021