Estetisk tandvård är en utseendefråga

Har du tröttnat på dina sneda och tråkiga tänder? Naturen har utrustat oss på olika sätt, och är man missnöjd över något går det ofta att rätta till. Tänderna är ett typiskt exempel på det.

Det är lättare att borsta tänderna om de sitter rätt i munnen, men i de flesta fall är det ärligt talat en utseendefråga hur tänderna växer. Ibland behöver man dra ihop en glugg, och ibland måste man dra ut en tand som inte får plats. Gå exempelvis till en tandläkare som är specialist på estetisk tandvård i Malmö, så får du goda råd om vad som är lämpligt att göra i ditt fall.

Tandreglering och tandblekning

Det finns gamla klassiska metoder. Tandreglering är ett känt begrepp. Numera sker det med helt andra möjligheter än förr. Nya och skonsamma material ger en diskret korrigering av tänderna. Har man gula och missfärgade tänder kan tandläkaren bleka dem. Väldigt ofta är det sådant som syns på foton som man är missnöjd med. Kindtänderna får liksom vara som de är, men framtänderna syns ju alltid.

Det går att bättra på en liten tandstump som finns kvar för att man har slagit sönder eller bitit av tanden. Du behöver inte gå omkring och tro att det är ett hopplöst fall. Man använder det som finns kvar av tanden och monterar på en krona, och sedan har man en ny fin tand där. Oavsett vilket ditt problem är, tveka inte utan boka din tid för estetisk tandvård i Malmö.

27 Aug 2021