En tandläkare som passar för dig

Du sitter på en middag och ni pratar om tandläkare. Då inser du att du inte har varit hos en tandläkare på alldeles för lång tid. Det är dags att boka ett besök. Men var hittar du en bra tandläkare?

Tycker du att det är lite obekvämt att ha någon som undersöker din mun? För att inte tala om den där konstiga stolen som du alltid känner att du ska glida ur, med huvudet först. Och borren sen. Tala inte om borren! Bara ljudet får dig att rysa. Fast, det har inte alltid varit så. Det fanns en tid när du inte alls hade några problem med dina tandläkarbesök. Plötsligt inser du att det kanske är dags att byta tandläkare, för det kan ju också vara så att det kan kännas annorlunda då. Men hur hittar du en tandläkare som passar för dig?

Valet är ditt

När du ska besöka en tandläkare i Malmö så är det helt upp till dig när du ska göra dina besök och vem du ska välja att besöka. Du kan välja bland kliniker som är under landstingets paraply, eller så väljer du en tandläkare som har sin egen privata praktik. Det viktigaste är att dina tandläkarbesök blir av, så att du har en koll på hur dina tänder och tandkött mår. Slarvar du med det så kan det bli större problem. En bra tandläkare kan du hitta genom rekommendationer eller så gör du en enkel sökning på internet.

26 Jul 2021